Träningshelg 25 - 26:e april 2020 - Rimforsa Strand

Välkommen till en träningshelg i löpningens tecken i natursköna Rimforsa - Kinda - Östergötland. Tillsammans med Benny Halvarsson - en av få i Sverige som genomfört en DECA Triathlon (10x Ironman - 3.8 mil simning, 180 mil cykling, 42,2 mil löpning) - så anordnar Konditionskontoret en helg där du får testa dina gränser och lära en massa nytt inom löpning.

Vi kommer varva praktisk träning med teori, och även om löpningen är kärnan i helgens upplägg så kommer det vara en hel del inslag av teknik, styrka och rörlighet, med och utan redskap - och övningar där du  (högst troligt) kommer upptäcka en del nya muskler.
Träningshelgen kombinerar två av (iaf mina) intressen - träning och mat. Och då vi är på Rimforsa Strand, borgar det för att vi kommer få äta både gott och mycket - det ingår lunch, fika och en tre-rätters middag på lördagskvällen, vilken vi avnjuter efter att ha lyssnat på en intressant föreläsning av Benny Halvarsson.
Ämnet är om hur man resonerar när man ska genomföra en av världens mest extrema tävlingar inom triathlon - vilken träning som krävs, men lika mycket vilken support som krävs runtomkring.

Träningshelgen kommer passa de allra flesta - elitsatsande personer kommer docknog inte få ut så mycket nytt - men du som vill lära dig lite mera om dig själv och din löpning, hur du kan/bör träna, och även vilka styrkor och svagheter du har är mer än välkommen. Träningen kommer anpassas efter just din nivå, så du behöver inte vara orolig att hamna på efterkälken - ett av de stora målen med denna helg är att du ska ha ROLIGT, och då ska alla kunna vara med.
Träningen kommer bedrivas utomhus - oavsett väder, men det finns omklädningsmöjligheter inkl dusch och bastu på Rimforsa Strand.

Annan praktisk information;
- Anmälan sker via mail till bengt@konditionskontoret.se
- Jag har valt att begränsa antalet anmälningar så vänta inte alltför länge med din anmälan... 
- Det är mycket uppskattat från min sida om du skriver lite om vad du vill få ut av helgen, det ger mig möjlighet att skapa en ännu bättre helg... :) 
- Det är dessutom bra om du anger om du har några specifika krav på maten, så köket kan förbereda sig på bästa sätt
- Priset för helgen är 1500 kr och då ingår allt utom boende och (viss) dryck till middagen på lördagskvällen.
- Betalning sker mot faktura och det är först när betalning är erlagd som din plats är bekräftad.
- Boende kan bokas direkt till Rimforsa Strand, uppge "Konditionskontoret" så får du ett bra pris.
- Vanliga träningskläder / löparkläder fungerar utmärkt, vi kommer springa på varierande underlag, men inte något som ställer höga krav på specialskor - dvs äger du endast "asfaltskor" så kommer du kunna springa med dem överallt där vi kommer springa.

Mer information kommer efter anmälan och några veckor innan helgen.
Tveka inte att höra av dig till mig (Bengt) om du undrar om något.

Nedan bild visar Rimforsa Strand från sjön Åsunden med bastun i förgrunden.

© Copyright Konditionskontoret